DG Groep neemt activiteiten Asset- en Informatiemanagement over van Kiwa KOAC

5-9-2018
 

De DG Groep – ingenieurs voor de buitenruimte – en Kiwa KOAC werken al jaren intensief samen aan het optimaal beheren van de (kwaliteit van de) buitenruimte. De twee bedrijven leveren samen gisib, de GIS-georiënteerde applicatie voor beheerders en beleidsmakers die zich bezighouden met de inrichting van de buitenruimte. Dat maakt de overgang van Asset- en Informatiemanagement naar de DG Groep een logische stap, met name voor klanten. “Integraal beheer van de buitenruimte vraagt om integrale advisering.

In het belang daarvan bundelen wij onze cultuur- en civieltechnische kennis”, zegt Frank Jan Uittenbogaart, directeur van de DG Groep. “Samen zijn we onze opdrachtgevers beter en slagvaardiger van dienst.” “Met deze stap versterken we de positie van onze voormalige unit Asset- en Informatiemanagement”, zegt Ties Joosten, directeur bij Kiwa KOAC. “De collega’s kunnen hun kennis en kunde blijven toepassen en delen in hun nieuwe werkomgeving en ook klanten blijven in de nieuwe situatie profiteren van alles wat de twee partners altijd al boden, nu meer geïntegreerd dan ooit.”

DG Groep: Thuis in de buitenruimte. De adviseurs van de DG Groep vormen een middelgroot adviesbureau voor de openbare ruimte. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid staan voorop. Wij vinden het belangrijk dat de buitenruimte mooi en functioneel is en blijft. Wij zijn uw partner voor alle aspecten van de inrichting én het beheer van de buitenruimte. De buitenruimte vraagt om duurzame, leefbare, innovatieve en onderhoudsbestendige oplossingen. Onze adviseurs redeneren vanuit de uitvoeringspraktijk en op strategisch niveau, zij beantwoorden uw vraag op een projectmatige wijze en houden rekening met de organisatorische inbedding. Wij zijn thuis in de buitenruimte

De medewerkers van beide bedrijven, nu nog gevestigd in Nieuwegein (Kiwa KOAC) en Boskoop (DG Groep), gaan per 17 september aanstaande samen verder op een nieuwe locatie in Woerden.