image
     

Gisib op de Dag van de Openbare Ruimte te Maastricht

Op donderdag 18 mei was Gisib aanwezig op de dag van de Openbare ruimte in Maastricht. Beheerders van omliggende gemeenten in Nederland en Belgi├ź brachten een bezoek aan de stand om meer te weten te komen over het Gisib beheersysteem. Ook vertegenwoordigers van natuurorganisaties toonden interesse. Al met al een geslaagde beursdag met interessante contacten.
 


image
     

De jaarlijkse gisib gebruikersdag, editie 2017 staat er weer aan te komen! Mis het niet en meld je nu aan!


image
     

Het Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR), is dit jaar door het CROW ontwikkeld en beschikbaar gesteld voor beheerorganisaties in Nederland. Met de lancering van IMBOR versie 1.1 (9 december 2016) is er nu een landelijk gestandaardiseerd gegevensmodel voor de vakdisciplines wegen, groen, bomen, terreinen en riolering aanwezig! 


image
     

De transitie naar de BGT is nog in volle gang, en houdt niet op bij het aanbieden van de BGT-objecten aan de Landelijke Voorziening. De transitie van de BGT begint dan juist! Er staat immers vaak nog een flinke data-klus te wachten voor wie geïntegreerd met de BOR en BGT wil gaan werken. Een geografische analyse kan daarbij veel tijd en geld besparen.


image
     

Op 28 en 29 september staat gisib op de dag van de Openbare Ruimte. Dit jaarlijks evenement is de ontmoetingsplek voor iedereen die zakelijk of prive te maken heeft met de inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en geo-informatie.


 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >  >|