Enerverende gisib gebruikersdag

31-5-2013
 

Dinsdag 28 mei heeft de tweede editie van de gisib gebruikersdag plaatsgevonden in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. 
 
Gisib gebruikers uit het hele land waren vertegenwoordigd in de zaal. Na een korte openingsspeech van Eric Gerritse werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om het nieuwe samenwerkings-overeenkomst tussen KOAC•NPC, DG Groep en Kragten te ondertekenen. Met deze samenwerking wordt inhoudelijk invulling gegeven aan de ontwikkeling van het thema rioolbeheer binnen gisib.
 

 
’s Middags werden via twee schermen de presentaties en demo’s aan het publiek getoond. Er was zelfs een primeur: een demo van de integrale trajectplanning in gisib. Het was misschien niet voor de hele zaal goed leesbaar, maar de snelheid waarmee de planning werd uitgevoerd is niemand ontgaan.
 
Maar ook de presentaties van de gastsprekers trokken de aandacht van het publiek. De gastsprekers wisten het publiek op een boeiende manier mee te slepen in de wereld van de NEN2767-4 en IMGeo.
 

 
Tussen de presentaties en demo’s door was er volop tijd om bij te komen met een hapje of een drankje. Uiteraard was er voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken. Het is altijd leuk om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen.
 
Kortom, deze enerverende tweede editie van de gisib gebruikersdag kan de boeken in als geslaagd!