Noord-Holland in de ban van gisib

8-3-2013
 

De provincie Noord-Holland is aan het moderniseren. Onlangs hebben de medewerkers van de provincie hun nieuwe onderkomen op het Houtplein ingenomen. Geheel nieuw is de locatie niet. Voorheen werd het pand ook betrokken door de provincie. Het pand aan het Houtplein is nu volledig gerenoveerd en voldoet daarmee aan alle eisen van het moderne werken. Geen papieren meer op tafel of in de kast want alles gaat voortaan digitaal.
 
Geen wonder dat de provincie Noord-Holland zo enthousiast is over gisib. Op 29 januari ondertekende de provincie Noord-Holland en KOAC•NPC het contract voor het project Ideaal Areaal. Het project Ideaal Areaal levert het objecten beheerprogramma gisib, dat binnen de provincie Noord-Holland alle verschillende areaaldata- en informatie gaat integreren en koppelen.
 
De kaartenbakken, bureaulades en kasten kunnen met de komst van gisib dus definitief de deur uit. Alle objectinformatie is straks via één digitaal en integraal systeem, namelijk gisib, te raadplegen en actueel te houden. Een integrale oplossing die bijdraagt aan de doelstellingen van de provincie om te gaan digitaliseren en moderniseren.
 
   


Chris de Vries, directeur Beheer & Uitvoering provincie Noord-Holland (l.) en Han van Herpen, directeur KOAC-NPC (r.) ondertekenden op 29 januari jl. het contract voor het project Ideaal Areaal.