Ontspannen beheren
van de openbare ruimte

Direct starten

Krachtig

Laat u verrassen door de fenomenale rekenkracht van gisib, het krachtigste instrument voor het beheer van de buitenruimte. 

Veelzijdig

Met gisib heeft u een veelzijdig data management systeem in handen dat voor elk vraagstuk in de openbare ruimte een oplossing biedt. 

Integraal

In gisib wordt de openbare ruimte integraal benaderd, zodat alle objecten een directe relatie met elkaar hebben.

Asset management begint bij gisib

Wilt u aan de slag met Asset Management en weet u niet waar te beginnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een eerste voorwaarde is inzicht te krijgen in uw beheerareaal en vervolgens het op orde brengen van het areaal. Daarna voegt u de ontbrekende assets toe en past u zonodig de kenmerken van de assets aan. Nu heeft u een goede basis om aan de slag te gaan met prestaties, risico's en kosten. Gisib ondersteunt u bij dit gehele proces!

Start met Asset Management

BGT en BOR komen samen in gisib

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is de objectgerichte opvolger van de GBKN. Het Beheer van de Openbare Ruimte (BOR) en de BGT komen samen in gisib. Met gisib beheert u de de BGT en BOR processen en laat deze met elkaar communiceren via uniform berichtenverkeer. Bent u benieuwd wat gisib voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende presentatie aan.

Demo aanvragen