image
     

Op 29 april 2020 zijn diverse verbeterde versies van gisib beschikbaar gekomen. Log in en kijk op de releases en release notes paginas voor de aanpassingen. 


image
     

Uiteraard volgen ook wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Concreet houdt dit in dat wij de komende tijd vanuit huis werken en helaas weinig klanten fysiek kunnen ontmoeten.  Dankzij de huidige techniek heeft dit gelukkig geen gevolgen voor onze dienstverlening en telefonische of digitale bereikbaarheid. Dit betekent dat de helpdesk, installaties en ondersteuning onvermindert kunnen worden uitgevoerd. Wij zijn u zoals altijd graag van dienst!


image
     

Gebruikersdag 2020

29-4-2020

Door de coronacrisis worden ook wij gedwongen onze plannen voor onze gebruikersdag 2020 te heroverwegen. Zoals al jaren gebruikelijk is, hebben we deze in de periode van mei-juni. Gezien het onvoorspelbare verloop van de pandemie en de daaruit voortvloeiende beperkingen houden wij momenteel nog alle opties open. We gaan ervan uit dat de gebruikersdag in juni 2020 niet zal doorgaan en hebben een optie voor midden september. Indien ook dit geen optie blijkt, zullen we een online gebruikersdag overwegen. Zodra meer duidelijk is brengen we u op de hoogte.


image
     

Wij verwelkomen je binnenkort graag op de gisib gebruikersdag 2019. Gisib heeft een sterk groeiende gebruikersgroep, waardoor op de gisib gebruikersdag steeds meer kennis en ervaring gedeeld kan worden.
 
De 2019 editie vindt opnieuw plaats in het te Nieuwegein en wel op dinsdag 18 juni 2019. Mis niets en schrijf je in voor deze informatieve gisib gebruikersdag!


     

In verband met de verhuizing van ons kantoor van Boskoop naar Woerden is de bereikbaarheid van sommige websites & email van de DG Groep en gisib op 13 en 14 september beperkt.Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Na de verhuizing blijven de contactgegevens met uitzondering van het adres gelijk.


 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >|