image
     

Gebruikersdag 2020

17-7-2020

We hadden gepland de gebruikersdag in juni wederom met zijn allen te hebben. Zoals jullie zullen begrijpen, is dat met de geldende richtlijnen inzake COVID-19 niet mogelijk. Met de nu geldende beperkingen organiseren we de gebruikersdag op kleinere schaal. Alles met in achtneming van de landelijke afspraken.
De gebruikersdag vindt plaats op 17 september 2020 in het NBC te Nieuwegein. We doen dit echter in 2 sessies, een ochtend sessie en een middag sessie. De ochtend-  en middag sessie hebben een gelijke inhoud. Zo kunnen we iedereen ontvangen en van informatie voorzien. We kijken er naar uit! Reserveer alvast 17 september in uw agenda. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging.


image
     

De 2020-04 FINAL BETA is een pre-release versie van gisib. We geven hiermee de gebruikers de mogelijk mee te testen en de laatste onvolkomenheden op te lossen. De hoofdrelease verwachten we eind augustus / begin september. In de release notes vindt u de volledige lijst met aanpassingen. 


image
     

Uiteraard volgen ook wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Concreet houdt dit in dat wij de komende tijd vanuit huis werken en helaas weinig klanten fysiek kunnen ontmoeten.  Dankzij de huidige techniek heeft dit gelukkig geen gevolgen voor onze dienstverlening en telefonische of digitale bereikbaarheid. Dit betekent dat de helpdesk, installaties en ondersteuning onvermindert kunnen worden uitgevoerd. Wij zijn u zoals altijd graag van dienst!


image
     

Wij verwelkomen je binnenkort graag op de gisib gebruikersdag 2019. Gisib heeft een sterk groeiende gebruikersgroep, waardoor op de gisib gebruikersdag steeds meer kennis en ervaring gedeeld kan worden.
 
De 2019 editie vindt opnieuw plaats in het te Nieuwegein en wel op dinsdag 18 juni 2019. Mis niets en schrijf je in voor deze informatieve gisib gebruikersdag!


     

In verband met de verhuizing van ons kantoor van Boskoop naar Woerden is de bereikbaarheid van sommige websites & email van de DG Groep en gisib op 13 en 14 september beperkt.Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Na de verhuizing blijven de contactgegevens met uitzondering van het adres gelijk.


 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >|