image
     

Wij verwelkomen je binnenkort graag op de gisib gebruikersdag 2019. Gisib heeft een sterk groeiende gebruikersgroep, waardoor op de gisib gebruikersdag steeds meer kennis en ervaring gedeeld kan worden.
 
De 2019 editie vindt opnieuw plaats in het te Nieuwegein en wel op dinsdag 18 juni 2019. Mis niets en schrijf je in voor deze informatieve gisib gebruikersdag!


     

In verband met de verhuizing van ons kantoor van Boskoop naar Woerden is de bereikbaarheid van sommige websites & email van de DG Groep en gisib op 13 en 14 september beperkt.Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Na de verhuizing blijven de contactgegevens met uitzondering van het adres gelijk.


image
     

Per 1 september 2018 heeft de DG Groep uit Boskoop alle activiteiten van het bedrijfsonderdeel Asset- en Informatiemanagement overgenomen van Kiwa KOAC. De overname betekent ook dat de bestaande joint-venture gisib een volle dochter wordt van de DG Groep.


image
     

Dag van de Openbare ruimte 26 & 27 september 2018 in Jaarbeurs te Utrecht 


image
     

Wij verwelkomen je binnenkort graag op de gisib gebruikersdag 2018. Gisib heeft een sterk groeiende gebruikersgroep, waardoor op de gisib gebruikersdag steeds meer kennis en ervaring gedeeld kan worden. 

De 2018 editie vindt opnieuw plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein en wel op dinsdag 19 juni 2018. Mis niets en schrijf je in voor deze informatieve gisib gebruikersdag!


 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7  >  >|