Een volle stand!

17-10-2013
 


Afgelopen 9 en 10 oktober stond Expo Houten in het teken van de jubileumeditie van de Dag van de Openbare Ruimte. Niet alleen de bezoekersaantallen op de vakbeurs waren buiten verwachting (14% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar). Ook de stand van gisib werd buitengewoon goed bezocht. 
 
Naast veel vaste klanten en relaties, hebben we dit jaar ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Deze hebben we verwezen naar de touchcomputer waar continue een demo werd getoond van gisib. “Dat is toch de beste manier om een beeld te krijgen van gisib” vertelt Thijs Adolfs in een leuke woordspeling. 
 
De reacties van de bezoekers waren fantastisch! Iedereen was heel erg enthousiast over de demo waarin meer dan 1 miljoen objecten werden getoond. De stand was daarom goed gevuld. “Op sommige momenten was de stand zelfs even te klein” zegt Frank Jan Uittenbogaart.
 
Deze positieve reacties zijn fantastisch om te horen. Het is een bevestiging dat we op de goede weg zijn en een product in handen hebben dat invulling geeft aan de vraag in de markt.