gisib op VNG-Jubileumcongres

21-5-2012
 

Op 5 en 6 juni 2012 vindt het jaarlijkse VNG congres plaats in Den Haag. De vereniging viert dit jaar haar 100 jarig bestaan met een eeuwfeest. Het thema "verleden, heden en toekomst van de VNG en het lokaal bestuur" vormen het  thema van deze jubilerende vereniging. Ook gisib neemt deel aan dit congres. U kunt ons vinden in stand 200 op de beurs.
 
Met de invoering van de BGT en het daarmee verbonden Integrale Beheer vraagstuk, staan gemeenten voor zowel technische als financiële uitdagingen. Deze zijn van groot belang voor een duurzame toekomst van de Openbare Ruimte. Iets wat bestuurders nu veel zorgen zal geven, maar voor onze (klein)kinderen van groot belang zal zijn. Deze zorg is voor gisib juist een uitdaging om op te lossen.
 
Graag willen wij met bestuurders hierover tijdens het VNG congres van gedachten wisselen en ontmoeten. Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen op één van deze dagen.
 
Wees goed voorbereid op de toekomst en kom langs bij gisib, wij laten u graag alle mogelijkheden van onze nieuwe beheersoftware gisib zien.