Gisib scoort!

19-6-2014
 

Oranje is door naar de achtste finales van het WK in Brazilië. Straten en pleinen kleuren oranje. Maar op kantoor overheerst vooral de kleur groen, de kleur van gisib. 
 
Gisib is bezig met een opmars. Het aantal gebruikers neemt gestaag toe, blijkt na een korte analyse van het afgelopen jaar. Niet alleen de provincie Noord-Holland werkt met gisib, maar ook gemeentes in diezelfde provincie zijn overgestapt of overwegen om over te stappen op gisib. Zelfs onze hoofdstad heeft de overstap gemaakt voor haar centrumgebied.
 
Amsterdam Centrum gaat alle objecten in de openbare ruimte beheren, bewerken, monitoren en analyseren met gisib. De gebruikers zijn enthousiast over de mogelijkheden en flexibiliteit van gisib. Deze flexibiliteit wordt ook gewaardeerd in de gemeente Utrecht, waar ze voor het beheer van de openbare verlichting gisib hebben aangeschaft.
 
Maar ook elders in Nederland weet gisib te scoren. Zo wordt gisib geïmplementeerd in Den Haag. Naast de overheden zien wij ook een groeiende interesse van aannemers voor gisib. Met name voor het uitvoeren van gebiedscontracten. Een aantal grote aannemers beschikken inmiddels over gisib, en de reacties zijn positief.